En ole tänne ehtinyt oikein raapustaan mitään, on ollut kiirettä töissä ja kotona. Illalla sitä on niin naatti että ei paljon konetta viitsi aukaista. Ei minulla ole ollut kauheasti kirjoitettavaakaan.

Paino menee sitkeästi alaspäin, ei niin hyvin kuin aluksi mutta kumminkin. Hilloviikko tekee heti sen että turvottaa joka puolelta, paino ei heilu paljoakaan (-800g). Onhan tuokin parempi kuin ei mitään, sitä vaan tottu että paino menee huristen alaspäin. Kokonaismäärä kuukaudessa -8kg kyllä sen vaatteissa jo huomaa. Isommat housut on saanut väistyä ja kaapista onneksi löytyy vielä sopivia. Uusia en osta kun vasta sitten kun olen tavoitteessa.

Koirien kanssa tulee lenkkeiltyä joka päivä, ne ovat aina lähdössä, uskollisen lenkkikaverit. Polttopuita teen iltaisin aina kun ehdin muutamaksi tunniksi klapikoneen ääreen. Vettä on tullut muutamana iltana, silloin ei viitsi olla sateessa. Pihan siivousta, kukkapenkkien laittoa ja kasvimaan mylläystä on joka vapaalle tunnille tarjolla. Sitä piisaa koko kesän.